Sinus lift

Procedura de sinus lift se efectueaza in conditiile unei reduceri semnificative a inaltimii osoase in regiunea laterala a maxilariului superior.  Exista  doua tipuri de lifting de sinus : intern si extern. Liftingul de sinus intern se efectueaza prin abord crestal  cu sau fara inserare de grefa osoasa  cand inaltimea osului rezidual este de 4-6 mm.  Liftingul de sinus extern se efectueaza prin abordul peretelui lateral al sinusului , ridicarea mucoasei sinusale si augumentarea spatiului creat cu diferite tipuri de os si plasma. Acest procedeu este  indicat cand inaltimea osoasa este de 1-4 mm.  In functie de calitatea osului rezidual in timpul procedurilor de lifting de sinus se pot insera implanturile dentare sau dupa o perioada de asteptare de 6-9 luni.

SERVICII STOMATOLOGICE LA ZI

Tehnologia noastră

Targoviște Dental Center vă oferă toate procedurile stomatologice și de cosmetică dentară necesare pentru a vă menține sănătatea orală. Aici vom detalia cele mai comune specialități ale noastre, împreună cu cea mai recentă tehnologie disponibilă. Nu ezitați să contactați echipa noastră dacă aveți întrebări.

Albirea dinților

Albirea dinților este o procedură extrem de populară pentru a face dinții mai albi, mai strălucitori și, în general, mai atractivi. Dinții sunt albiți pentru a albi petele și decolorarea sau pur și simplu pentru a îmbunătăți un zâmbet tern și lipsit de strălucire. În orice caz, albirea dinților este o procedură sigură și relativ nedureroasă, ideală pentru majoritatea pacienților. Cabinetul nostru oferă două metode de albire: albirea în cabinet și albirea cu tăvițe personalizate la domiciliu.

Albirea în cabinet este ideală pentru oricine dorește rezultate imediate. Întregul proces durează aproximativ o oră, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru persoanele ocupate. Pentru procesul de albire, se aplică mai întâi un gel protector pe gingii pentru a proteja țesuturile moi. Un gel special activat de lumină este apoi aplicat pe dinți. Apoi, se folosește o lumină specială pentru a spori sau activa agentul de albire – făcând dinții dvs. mai albi și mai strălucitori. Ca etapă finală, luăm amprentele dinților dvs. pentru a crea tăvițe personalizate pentru retușuri la domiciliu și vă oferim instrucțiuni pentru a vă păstra zâmbetul radiant. Rezultatul este o dantură dramatic mai albă, care va dura o perioadă destul de lungă de timp.

Albirea cu tăvițe este o alternativă de albire mai puțin costisitoare pe care o puteți folosi în confortul propriei case. Vom lua mai întâi o amprentă a gurii dvs. pentru a crea tăvițe de albire transparente personalizate pe care să le purtați. În câteva zile, tăvile dvs. vor fi gata de a fi ridicate și vă vom arăta cum să aplicați materialul special de albire pe tăvi. Tăvile cu gel de albire trebuie purtate 30-60 de minute pe zi până când veți obține rezultatele dorite. În mod obișnuit, este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a vedea rezultatele maxime de albire. După aceea, ocazional va trebui să purtați tăvile pentru a vă menține noul zâmbet.

 

 

Obturațiile din porțelan se numesc de obicei inlay-uri sau onlay-uri și sunt realizate în laborator special pentru a se lipi de dintele dumneavoastră. De asemenea, acestea pot fi asortate cu culoarea naturală a dintelui dumneavoastră, iar porțelanul este mai rezistent la colorare. Această restaurare specială acoperă cea mai mare parte a dintelui, ceea ce face ca obturația să fie aproape nedetectabilă. Obturațiile din porțelan costă, în general, la fel ca și cele din aur. Dacă o porțiune mare a dintelui este deteriorată de carii sau fracturi, atunci o obturație poate să nu fie cea mai bună restaurare și poate fi indicată o coroană.

"Umpluturi"

Atunci când un dinte este deteriorat de carii sau de un traumatism, se plasează o obturație pentru a-l reface. Atunci când un dinte necesită o obturație, medicul dentist modifică forma dintelui prin îndepărtarea cariei dentare. Zona afectată este apoi curățată și reumplută cu un tip de material de obturație. Acest material lipit ajută la readucerea dintelui la forma și funcția sa inițială. medicul dentist va lucra cu dumneavoastră pentru a determina care dintre numeroasele varietăți de materiale de obturație este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Mulți factori determină ce ar trebui folosit, cum ar fi amploarea reparației, locația sau costul. Vom detalia mai jos fiecare material de obturație:

Rășinile compozite vin în multe variații de culoare, prin urmare este posibil să se creeze un aspect natural prin potrivirea nuanței cu dinții dvs. naturali. Aceste obturații „de culoarea dinților” sunt mai puțin vizibile decât alte materiale, dar se pot ciobi sau uza în timp. La fiecare 3-10 ani trebuie să fie înlocuite, deoarece se pătează adesea de la cafea, ceai sau tutun etc…

Cum vă putem ajuta?
Completați formularul pentru a fi contactat de echipa noastră.