IMPLANTURI PTERIGOIDIENE

Reprezinta ca si implanturile zigomatice,nazale si trasnazale niste implanturi cu sprijin extramaxilar in formatiuni osoase ce apartin apofizei pterigoidiene a oxului sfenoid si  in osul palatin.

Aceste  implanturi se folosesc in atrofii severe ale maxilarului in tehnici combinate cu celalalte implanturi extramaxilare.Avantajele acestor implanturi este ca permit incarcarea protetica imediata cu dinti fixi,insurubati la 24-48 de ore de la interventie.Prin folosirea acestor implanturi se scurteaza perioada pana la protezarea fixa fata de tehnicile conventionale (sinus lifting,bone splitting,GBT unde protezarea fixa se face la 6-12 luni  . Lumgimea acestor implanturi variaza intre 15-20 mm. Aceste implanturi se folosesc in conceptul Allon X.

PERIODONȚIE​

Sănătatea și imaginea gingiilor dvs. afectează în mod direct starea generală a zâmbetului dvs. Atunci când vă confruntați cu o problemă de gingivită sau parodontită cauzată de acumularea de tartru, parodonția devine cea mai bună soluție pentru a restabili sănătatea gingiilor.

IMPLANTOLOGIE DENTARĂ

Târgoviște Dental Center oferă cele mai noi tehnologii în implantologia dentară, cum ar fi implanturile zigomatice, (+INFO),trasnazale,pterigoidiene  sau implanturile angulate cu încărcare imediată si lucrari dentare fixe insurubate in doar 24-48 h . Toate tratamentele cu implanturi dentare se  efectueaza cu anestezie locala sau generala.

CHIRURGIE ORO-MAXILO-FACIALĂ

IMPLANTURI ZIGOMATICE

Soluția ideală pentru a reconstrui ,in doar 24-48 h maxilariile afectate de „topirea osului „ceea ce face imposibila utilizarea implanturilor conventionale.

 

Dr. Antonio Falcă, folosește aceasta tehnica cu implanturi lungi, care se ancorează în osul zigomatic  (acest tip de os nu se atrofiază) și care permit pacientului să își pună dinții ficsi în 24-48 h.

Unitatea noastră de implanturi zigomatice este primul ZAGA CENTER certificat în România pentru tratamentul atrofiei maxilare severe cu implanturi zigomatice. Metoda ZAGA face ca intervenția chirurgicală să fie mai puțin invazivă și mai reușită, ceea ce crește rata de succes a tratamentului nostru la 98% în comparație cu tehnicile tradiționale,de  aditie osoasa si implanturi conventionale unde rata de succes este este mult mai mica.

AVANTAJE ALE IMPLANTURILOR ZIGOMATICE

〉 O SINGURA INTERVENTIE CHIRURGICALA in comparatie cu 2-4 interventii prin tehnica cu aditii osoase.

〉RATA DE SUCCES MAI MARE Implanturile zigomatice obțin rezultate mai bune în cazurile dificile și o rată de succes mai mare, în comparație cu alte tratamente pentru a compensa absența osului.

PUNTE DENTARA FIXA INSURUBATA În doar 24-48 h, ceea ce ofera avantajul confortului  imediat al pacientului.

Cum vă putem ajuta?
Completați formularul pentru a fi contactat de echipa noastră.