implantul dental conventional

Reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a unuia sau a mai multor dintilor pierduti.   Este o procedura  chirurgicala de scurta durata,interventia se efectueaza sub anestezie locala.Implantul dentar poate inlocui un singur dinte sau poate fi o baza pentru crearea unei punti dentare sau a unei proteze dentare pe implanturi.

Zaga-98

Coroane și punți

Plasăm o coroană pe un dinte atunci când nu sunt recomandate obturațiile. Coroanele și punțile sunt folosite pentru a restaura și înlocui dinții care sunt deteriorați sau lipsă. O coroană (denumită și capac) acoperă un dinte deteriorat în întregime. O coroană nu numai că întărește un dinte, dar poate îmbunătăți drastic aspectul și alinierea unui dinte.

O punte reprezintă unul sau mai mulți dinți pontici (artificiali) care se sprijină pe gingii și sunt susținuți de dinții de o parte și de alta a zonei edentate. Lucrările de punți pot fi uneori o provocare, deoarece tehnicianul de laborator trebuie să vizualizeze dinții lipsă și să îi facă să se potrivească cu restul dentiției naturale, asigurându-se în același timp că dinții sunt funcționali pentru a vorbi și a mânca. Aliajele de aur, porțelanul lipit de un aliaj metalic sau toate materialele ceramice sunt cel mai frecvent utilizate pentru fabricarea punților. Ca și în cazul unei obturații sau coroane, alegerea depinde de mai mulți factori.

Coroanele și punțile sunt realizate prin luarea unei amprente a dinților dumneavoastră. Amprentele sunt date tehnicianului de laborator dentar care va realiza coroana sau puntea personalizată pentru a se potrivi cu dinții dvs. și pentru a se potrivi cu culoarea naturală a dinților dvs. Între timp, va fi plasată o coroană sau o punte temporară până când coroana sau puntea dvs. permanentă este gata și este cimentată permanent la locul ei. punțile și coroanele sunt foarte durabile și, cu o igienă bună, pot dura o viață întreagă.

Înlocuiți obturațiile mari atunci când nu a rămas suficientă structură dentară

Înlocuiți fațetele proaste

Restaurați un dinte fracturat

Protejați un dinte slab

Restaurați un implant dentar

Restaurarea unui dinte tratat endodontic

Acoperiți un dinte decolorat

Acoperiți un dinte cu formă slabă

Cum vă putem ajuta?
Completați formularul pentru a fi contactat de echipa noastră.