Despre noi

Ai nevoie de un expert? sunteți binevenit să vă lăsați informațiile de contact și vom fi în contact în curând

Centrul Dental Targoviste, experți certificați

ZAGA Center Targoviste

Într-un cadru modern, clinica este echipată cu un centru de radiologie computerizată 3D și cefalometrică, o sală de operații cu asistență ATI, cabinete de chirurgie orală și maxilo-facială, echipament de chirurgie ghidat digital, scaner intraoral și extraoral și propriul laborator de tehnică dentară digitală CAD -CAM.

Deschis în 2012, Targoviste Dental Center este prima clinică din România afiliată rețelei instrumentale exclusive Centrele ZAGA.

Echipa de medici condusă de Dr. Falca Antonio Valentin este supraspecializată în tratamentul atrofiilor maxilare severe, utilizând tehnici de implantologie prin conceptul Zaga, precum implanturi zigomatice, implanturi all-on-x, pterigoide și transnazale.

 

Dr. Falca Antonio-Valentin

Pentru că nimic nu este întâmplător în această lume, numele meu de familie „Falca” înseamnă „maxilar” în engleză și sunt fiul unui prestigios dentist.
Dr. Falca Antonio-Valentin a absolvit Facultatea de Medicină Dentară Victor Papilian din Sibiu (Hermannstadt) în 2004. Între 2004-2007 a fost medic rezident în secția de chirurgie orală și maxilo-facială a Spitalului Militar Central „Carol Davila” București, devenind un specialist în chirurgia dentoalveolară. Este specializat în implantologie zigomatică și tehnică all-on-x din 2012, fiind primul medic din România care a realizat acest lucru. Din 2015, el a tratat pacienții cu atrofie maxilară severă prin conceptul Zaga.
Datorită acestui fapt, suntem prima echipă din România care, începând cu 2020, s-a alăturat familiei Zaga Centers.