Despre noi

Ai nevoie de un expert? Sunteți binevenit să vă lăsați informațiile de contact și vom fi în contact în curând

ZAGA Center Targoviste

Zaga Center Targoviste

Într-un cadru modern, clinica noastra este echipata cu o sală de operații cu asistență ATI, cabinete de chirurgie orală și maxilo-facială, echipament de chirurgie ghidata tip GPS digital, cu un centru de radiologie computerizată 3D și cefalometrică, scaner intraoral și extraoral și propriul laborator de tehnică dentară digitală CAD -CAM.

Deschis în 2012, Targoviste Dental Center este prima clinică din România afiliată exclusivistei rețelei   Zygoma Zaga Centers.

Echipa de medici condusă de Dr. Antonio Falca  este supraspecializată în tratamentul atrofiilor maxilare severe, utilizând tehnici de implantologie avansata prin conceptul Zaga cu ajutorul implantelor zigomatice,nazale si transnazale,pterigoidiene si angulate bicortical.

Despre Dr. Antonio Falca

Dr. Falca Antonio-Valentin


Dr. Antonio Falca a absolvit Facultatea de Medicină Dentară Victor Papilian din Sibiu (Hermannstadt) în 2004. Între 2004-2007 a fost medic rezident în secția de chirurgie orală și maxilo-facială a Spitalului Militar Central „Carol Davila” București, devenind un specialist în chirurgia dento-alveolară. Este supraspecializat în implantologie zigomatică și tehnică all-on-x din 2012, fiind primul medic din România care a realizat acest lucru. Din 2015, pacienții cu atrofie maxilară severă ce au beneficiat de implanturi zigomatice  au fost tratati prin conceptul chirurgical ZAGA.
Datorită acestui fapt, suntem prima echipă din România care, începând cu anul 2020, s-a alăturat familiei Zygoma  Zaga Centers.

Dr. Antonio Falcă

Medic coordonator = Specialist în chirurgie dento-alveolară și implanturi zigomatice

Dr. Nicolae Jercan

Medic stomatolog - Implatologie și chirurgie dento-alveolară

Dr. Elena Bărboiu

Medic stomatolog - Protetică si terapie dentară

Dr. Carmen Gramaticescu

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Luana Danciu

Asistent coordonator - profilaxie și estetică dentară

Lavinia Beldiman

Asistent chirurgie dentară

Camelia Șerban

Asistent stomatologie generală

Mihaela Ivașcu

Asistent chirurgie și ortodonție dentară

Bogdan Bărbărie

Asistent radiologie dentară

Mihaela Buzatu

Tehnician dentar